DigiPelirajat’on rekrytoi – hae mielenkiintoiseen työhön

Lisännyt touko 12, 2017 Digipelirajat'on
DigiPelirajat’on rekrytoi – hae mielenkiintoiseen työhön

Hakuaika on päättynyt. Kiitämme hakijoita kiinnostuksesta. 

Sosped säätiö on valtakunnallisesti toimiva vertaistukea kehittävä ja organisoiva järjestö. Haemme suunnittelijaa ja koordinaattoria digitaalisen pelaamisen ongelmiin kohdennettuun DigiPelirajat’on-hankkeeseen ajalle 1.8.2017- 31.10.2019.

DigiPelirajat’on kehittää vertaistukimuotoja liikaa pelaaville nuorille aikuisille (18-29-vuotiaat). Työ tarjoaa näköalapaikan uraauurtavassa hankkeessa, jossa rakennetaan matalan kynnyksen tukipalveluita ajankohtaisen ja kasvavan pelihaittailmiön parissa. Lue lisää hankeesta.

Nyt haettavat suunnittelija ja koordinaattori vastaavat työparina hanketoimintojen, vertaistuen ja koulutusten suunnittelusta ja koordinoinnista.

Suunnittelija (1 paikka)

Hankkeen suunnittelijana vastaat vertaistuen ja vertaisohjaajakoulutusten suunnittelusta ja kehittämisestä. Osallistut myös aktiivisesti koulutusten toteuttamiseen sekä hankkeen seurantaan ja raportointiin. Lisäksi teet hankkeen viestintää perinteisissä ja sosiaalisen median kanavissa.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja pystyt suunnittelutyössäsi ajattelemaan myös laatikon ulkopuolelta. Lisäksi sinulla on näyttöä suunnitelmiesi toteuttamisesta myös käytännössä. Tunnet olosi luontevaksi niin kirjoitustyössä, ihmisten parissa kuin netissäkin.

Koordinaattori (1 paikka)

Koordinaattorina vastuullasi ovat hankkeen koulutusten ja vertaistukipalveluiden käytännön järjestelyt. Osallistut myös palveluiden suunnitteluun sekä vertaisohjaajien valintaan, koulutukseen ja ohjaukseen hankkeen aikana. Lisäksi työnkuvaasi kuuluvat hankkeen raportointiin ja viestintään liittyvät tehtävät sekä tiedottaminen erityisesti sosiaalisen median kanavissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on taito saada asiat tapahtumaan ja pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti. Olet joukkuepelaaja, joka hallitsee sekä toimintojen käytännön järjestelyt että erilaisten ihmisten kohtaamisen kasvokkain ja netissä.

Molempiin tehtäviin valituilta henkilöltä edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa pätevyyttä, mieluiten sosiaali- ja terveysalalta, sekä kolmen vuoden soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme erityisesti kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Vahva digitaalisen median ja pelialan tuntemus, sekä kokemus vertaistuki- ja järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ sisältää jonkin verran matkustelua. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera sähköpostitse osoitteeseen terhi.mustonen@sosped.fiHakuaika päättyy ke 24.5. 

Otsikoi viesti:
”Digihanke/koordinaattori” – kun haet pelkästään koordinaattorin paikkaa
”Digihanke/suunnittelija” – kun haet pelkästään suunnittelijan paikkaa
”Digihanke/molemmat” – kun haet sekä suunnittelijan että koordinaattorin paikkaa

Hakemusten perusteella jatkoon valittuihin ehdokkaisiin ollaan yhteydessä pe 2.6. mennessä. Samalla annetaan haastattelun yhteydessä palautettava pieni ennakkotehtävä. Haastattelut järjestetään ma 12.6. ja ti 13.6. Lisätietoja antaa tutkija Terhi Mustonen, p. 044 2939497, ke 17.5. ja ma 22.5. klo 13-15.

 

 

 


v2