Haluaisitko tehdä ihmistä suurempaa työtä?

Haluaisitko tehdä ihmistä suurempaa työtä?

Sosped säätiö hakee kahta työntekijää Tampereelle.

Sosped säätiön Nuorten kulttuuripaja -hanke etsii määräaikaiseen työsuhteeseen HANKEVASTAAVAA ja HANKESUUNNITTELIJAA. Työssä käynnistetään mielenterveyskuntoutujille Tampereen Nuorten Kulttuuripaja. Hanke pohjautuu Helsingissä, Lohjalla ja Kainuussa toteutettuun kulttuuripajatoimintaan ja tavoitteena on juurruttaa toiminnallinen vertaistukimalli osaksi Tamperetta. Te vastaatte siitä.
 

Hankevastaavan tehtävänä on yhdessä hankesuunnittelijan ja hankkeen hallinnon kanssa suunnitella, perustaa ja ylläpitää uudenlaista mielenterveyskuntoutujien kulttuuripajaa. Odotamme vähintään opistotasoista koulutusta, sekä luovaa ja ihmisistä kiinnostunutta asennetta. Plussaa on, jos koulutus sopii sosiaalialan järjestötyöhön.

Työssä tarvitaan joustavuutta, sekä organisointi- ja yhteistyökykyä. Kokemus erityisryhmien kanssa tehdystä työstä, sekä mielenterveyskentän tunteminen Tampereella, katsotaan eduksi. Tätä työtä teette lahjoistanne ja kiinnostuksistanne käsin, joten myös harrastuneisuus tai kokemus musiikin, kuvataiteen, liikunnan tai vastaavan parissa on suuri etu.

Me etsimme asennetta. Ette pelkää elämän kohtaloita, vaan osaatte luoda olosuhteista riippumatta hyvän ilmapiirin sinne, missä kulloinkin olette. Olette kilttejä, luotettavia ja työskentelette pientä stressiä ja epävarmuuttakin sietäen. Mikä tärkeintä: nautitte nähdä toisten loistavan ja saatte heidät loistamaan.

Mutta peli ei ole vielä menetetty! Jatketaan taistelua toverit!!

Jokainen Kulttuuripaja rakennetaan yhteistyössä paikallisten nuorten kanssa, työntekijöiden lahjoja ja kokemuksia hyödyntäen. Toimitilat ovat Tampereen keskustassa ja vastuullanne on täyttää nuo tilat päivittäisellä mielekkäällä ja merkityksellisellä toiminnalla. Me haluamme muokata uutta mielenterveyskulttuuria, osana Tamperetta, tukien jo olemassa olevia palveluita.

Lähettäkää kirjallinen hakemus ja CV 28.11.2014 kello 8 mennessä kahteen osoitteeseen: miikka.vuorinen@sosped.fi ja markus.raivio@sosped.fi

Kertokaa hakemuksessa seuraavista asioista, muun osaamisenne lisäksi:
– Asenteestasi ja intohimostasi alaan liittyen.
– Omin sanoin mikä on kulttuuripaja-malli.
– Millaiset verkostosi ovat järjestö- ja sosiaalialan kentällä Tampereen seudulla.
– Kokemuksestasi harrastetoiminnassa ja/tai vapaaehtoistyöstä.

Työhaastattelut järjestetään Tampereella 10.12.2014. Työ alkaa helmikuussa 2015. Määräaikainen työsopimus tehdään vuoden 2016 loppuun. Hankkeen rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Lisätiedot sähköpostitse:
Markus Raivio | markus.raivio@sosped.fi | sosped.fi/nuortenkulttuuripaja/


v2