Haluatko ohjata vertaisryhmää?

Lisännyt Pelirajat’on

Pelirajat’on -hanke hakee vertaisryhmien ohjaamisesta kiinnostuneita ongelmallisesti pelaavien ryhmiin. Myös läheisten ryhmiin haetaan ohjaajia. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä hankkeen tiimiin koko Suomen alueelta, myös niiltä paikkakunnilta joilla Pelirajat’on ei vielä toimi.

Pelirajat’on -vertaisryhmät on tarkoitettu niille, joilla on ongelmia pelaamisen kanssa. Myös heidän läheisensä kaipaavat tukea ja apua. Koulutukset molemmille ryhmänohjaajille käynnistyvät tammi-helmikuussa 2013. Ryhmät käynnistyvät heti tämän jälkeen.

Ryhmänohjaajan peruskoulutus opettaa ohjaamaan vertaisryhmää, eikä sen ohjaamisesta tai vapaaehtoistoiminnasta tarvitse olla entuudestaan kokemusta. Oma kokemus ongelmallisesta pelaamisesta ja kiinnostus ryhmän ohjaamiseen riittää. Pelirajat’on -tiimi tekee kaikkensa, jotta vertaisryhmän ohjaajilla on luottamus omiin taitoihinsa ja kykyynsä ohjata.

Ryhmänohjaajan peruskoulutus on osallistujalle maksuton. Pelirajat’on maksaa lähijaksoihin liittyvät matka-, ruoka- ja yöpymiskulut. Myös ryhmiin osallistuminen on maksutonta.

Pelaajien vertaisryhmän ohjaajille suunnattu koulutus järjestetään 12-13.1.2013 ja 9-10.2.2013.
Läheisten vertaisryhmän ohjaajia koulutetaan 16-17.2.2013 ja 16-17.3.2013.

Ilmoittaudu koulutukseen!


v2