Hei, kuuleeks kukaan? Salon Vaijerit ry puhuu

Lisännyt Sosped säätiö

Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry työstää yhdessä salolaisnuorten kanssa Hei, kuuleeks kukaan -projektia. Tiistaina 5.11.2013 klo 14.00 Helsingissä eduskuntatalolla luovutetaan kansanedustajille CD-levy ja Hei, kiinnostaaks ketään? -lehti.

Projektin tarkoituksena on muistuttaa päättäjiä, että kaikilla päätöksillä on seurauksensa, jotka usein kohdistuvat – tavalla tai toisella – myös nuoriin. Aina seuraukset eivät ole positiivisia, vaikka tarkoitus olisikin hyvä. Nuorista löytyy kuitenkin halua uskoa parempaan ja löytää oma paikka maailmassa. Nuoret kyllä tekevät työtä huomisen eteen, kunhan heille annetaan siihen todellinen mahdollisuus.

Toisaalta projekti pyrkii myös muistuttamaan yleishyödyllisten yhdistysten toiminnan merkityksestä ja niiden todellisuudesta. Tänä päivänä pienet, paikalliset yhdistykset kohtaavat monen tasoisia resurssiongelmia. Samaan aikaan tarve pyyteettömälle hyväntekeväisyys-, avustus- ja tukityölle vain kasvaa. Valtakunnalliset hyväntekeväisyyskampanjat eivät auta esimerkiksi salolaisnuoria. Sen takia tarvitaan paikallista toimintaa. Onko valtiovallalla halua ja mahdollisuuksia vaikuttaa yleishyödyllisten yhdistysten elinolosuhteisiin?

Yhteydenotot ja lisätietoja:
Jorma Nurminen, pj, Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry
040 850 2545
jorma.nurminen@vaijerit.com

Musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry on tehnyt kolme vuotta työtä salolaisten nuorten musiikin- ja kulttuurinharrastajien tukemiseksi. Toiminta on pyritty tekemään rinta rinnan nuorten kanssa idealla ”parempi lavalla kuin kadulla”.


v2