Kulttuuripaja Lohja starttaa Keskusaukiolta helmikuussa 2013

Teimme lokakuussa vuokrasopimuksen Laurinkatu 57 kiinteistössä (Nordea-talo) sijaitsevasta
reilun 150 neliön huoneistosta. Sopimuksen syntymiseen ei käytetty viekkautta, mutta kohtalaisen nopeita liikkeitä. Tilojen sijainti on mielestämme täydellinen, paljon keskeisemmälle paikalle Lohjalla on vaikea päästä. Hyvä sijainti laskee kynnystä lähteä mukaan Kulttuuripajan toimintaan.

Tilat mahdollistavat monipuolisen luovan toiminnan. Alustavasti paikan päälle on suunniteltu ainakin äänitysstudiotekniikkaa, bändiharjoitustilat, koiraystävällisiä ja helposti muunneltavia ryhmätyötiloja, paikka fysioakustiselle tuolille, tilava ja kotoisa avokeittiö sekä henkilökunnan ja vertaisohjaajien työtilat.

Ovet avautuvat helmikuussa. Sitä ennen tilaa avarretaan kaatamalla pari väliseinää ja sisustamalla tiloja toimijoiden näköisiksi. Talkoisiin on lupautunut mukaan tulevia vertaisohjaajakurssilaisia. Samoihin tiloihin toimistonsa pystyttää myös Lohjan seudun mielenterveysseura, jonka vapaaehtoiset ovat innostuneita uusista tiloista. On upeaa, että jo lähtötilanteessa tiloissa näkyy vahvasti toimijoidensa kädenjälki.


v2