Kuuntele lauantaina Mieletöntä Valoa!

Lisännyt Mieletöntä valoa
Kuuntele lauantaina Mieletöntä Valoa!

Logon on suunnitellut Virpi Marttila Lohjan Kulttuuripajalta. #mieletöntävaloa

Mieletöntä valoa on ensimmäistä kertaa ilmoilla lauantaina 7.6.

Suoraa lähetystä Kultturellia! -tapahtumasta Tampereelta voi kuunnella kello 10-16.30 Radio Valon sivuilla, jonka kanssa ohjelma myös tehdään yhteistyössä. radiovalo.fi

Kaikki on mahdollista. Äänessä ainakin Kalle Koo Havumäki, Tapani Kansalainen, Huutava Vääryys, Jari Nordström, Veltto Virtanen, Asiamies Heikki Krook, J-P Hietsilta, Jocelyn Haumesser ja Dj Bunuel. Radioasema on käytössä Tullikamarilla koko päivän Kultturellia! -tapahtuman kävijöille. Tule testaamaan miltä tuntuu tehdä suoraa lähetystä haluamastasi aiheesta. Paikalla on J-P Hietsilta, Marjut Ikäheimonen, Emmi Vainio ja Dj Bunuel, eli Måns Strömberg, jotka auttavat ohjelman suunnittelussa ja tekemisessä.

Mielettömän valon porukkaan voi tutustua myös järjestötorilla. Tule kertomaan meille yksi pieni unelma, jonka haluat toteuttaa.

Lauantai 7.6. kello 10-16.30, radiovalo.fi

VALOA PÄIN!

Mieletöntä valoa on kohtaamisia ihmisten välillä. Mukana ovat kaikki halukkaat, mielenterveyskuntoutujat, alan ammattilaiset, kehitysvammaiset henkilöt ja opiskelijat.

Mieletöntä valoa voi olla kaikkea radiolähetyksestä, konserttien tai tapahtumien järjestämiseen. Voit tehdä tv-ohjelmaa, roudata, kirjoittaa, laulaa tai vaikka siivota.

Mieletöntä valoa -hanke on Sosped säätiön toteuttama. Se kuuluu RAY:n Paikka auki -ohjelmaan, jonka tavoitteena on parantaa nuorten työllistymisen edellytyksiä ja lisätä työpaikkojen määrää. Hankkeen rahoittaa Raha-automaattiyhdistys (RAY).


v2