Kuvia ja kuulumisia kulttuuripajoilta

Lohjan kulttuuripajalla valmistui maaliskuun puolivälissä 8 uutta vertaisohjaajaa vetämään uusia ryhmiä. Onnea valmistuneille! Lohjalla kuvataan myös lyhytelokuvaa Pots Lojosta ja bändi julkaisee myös debyyttialbuminsa kevään aikana. Seuraava keikka yhtyeellä on Moniäänirockissa, Lahdessa 8.4.

Lohjan kulttuuripaja osallistuu myös moniin tapahtumiin kevään aikana, kuten 24.5. Mental Health Art Weekiin liittyvään Hyvän mielen toritapahtumaan. Siellä mukana on musiikkia, koiria ja taidetta. Lohjalla on siis täysi pöhinä päällä.

Kainuun Kulttuuripaja Marilynissä ohjaajat valmistuvat huhtikuun 1.päivä. Samalla juhlitaan kulttuuripajan virallisia avajaisia. Kainuu saa myös kitaroita ja basson lahjoituksena Meidän soitin -projektilta.

Kevään aikana Kainuussa osallistutaan Mahdollisuuksien toriin ja myös Mental Health Art Weekiin jalkautumalla kulttuuripajan bussilla erilaisiin kulttuurikohteisiin. Bussi tuo mukanaan nukketeatterin, muiden hauskojen juttujen ohella. Kesäkuussa Kainuun Kulttuuripaja Marilyn on mukana Animeconissa Kuopiossa.

Lohjan ja Kainuun kuulumisia voi helpoiten seurata Sosped säätiön Instagramista.
Alla näytettä tunnelmista:

Kaverit_Lohja

Studio_Lohja

Kainuu_pelit

Pelit_Lohja

Avaimenperät

Rudi_Lohja

     


v2