Lohjan Kulttuuripajan vertaisohjaajat valmistuivat 19.3.

”Juurihan tämä koulutus vasta alkoi ja nyt se jo loppuu. On ollut niin mukavaa, kun poissaoloja ei ryhmässä ole ollut kuin muutamia, sanoo yksi valmistuneista upottaessaan lusikkansa herkulliseen kakkuun.

Lohjan_Kulttuuripaja_valmistujaiset_Kakku

Ensimmäiset vertaisryhmät aloittavat Lohjan Kulttuuripajalla pääsiäisen jälkeen. Luova kirjoittaminen pääsee käyntiin, kuten myös kuvataide ja askartelu. Lokuma – Lohjan Kulttuuripajan maalarit – piirtävät ja maalaavat. Askartelupaja Askilla on tarvikkeita jo runsaasti, joten ryhmä pääsee heti tositoimiin.

Viimeinen lahjoitus tuodaan Laurinkadulle juhlien aikana, jolloin vertaisohjaaja Virpi pääsee lajittelemaan satoja lahjoitettuja nappeja leveä hymy kasvoillaan. Ohjaajan ranteessa vilahtaa nappitatuointi, mikä hymyilyttää nyt muitakin paikallaolijoita.

B_Napit

Iso kiitos teille kaikille lahjoittajille.

Myös musaryhmässä on jo aktiivista toimintaa. Lohjan Pots Lojo –bändi osallistuu 12 päivän päästä järjestettävään Moniäänirock musafestariin Helsingissä, perjantaina 5.4. Tapahtuma on Nuorten toimintakeskus Hapessa kello 10-16 osoitteessa Sörnäisten rantatie 31. Paikan päälle saa tulla kannustamaan kuka vaan.

”Eniten mua jännittää huomion keskipisteenä oleminen. Se että menee ihmisten eteen”, pohdiskeli bändin vokalisti valmistujaisissa.
Bändi soittaa mystistä etnofuusio musiikkia ja esittää Moniäänirockissa kaksi omaa biisiään: ”Selkouni” sekä ”Mieli eksyy joskus”. Huikeaa tästä tekee se, että bändi perustettiin vasta maaliskuun aikana.

Kurssin käytyään vertsikat ovat päteviä toimimaan myös muissa Kulttuuripajoissa ohjaajina. Onneksi olkoon koko Sospedin puolesta ja tervetuloa mukaan sospediläisiksi!

B_Valmistunut2Lohjan_Kulttuuripaja_valmistujaiset_KylttiLohjan_Kulttuuripaja_valmistujaiset_Puu

Lohjan_Kulttuuripaja_valmistujaiset_Markus_Helena_Marko


v2