Markus Raivio puhuu toiminnallisesta vertaistuesta kansainvälisessä konferenssissa

Nuorten Kulttuuripaja -hankkeen hankejohtaja ja musiikkiterapeutti Markus Raivio puhuu tällä viikolla kolmatta kertaa järjestettävässä konferenssissa, International Conference on Music & Emotion, Jyväskylässä. Aiemmat konferenssit järjestettiin Isossa-Britannissa (2009) ja Australiassa (2011).

”Kansainväliset mahdollisuudet puhua ovat aina minulle tärkeitä. Suomalaisesta musiikkiterapiasta ja musiikin käytön tavasta mielenterveystyössä on tullut myös maailmalla käsite ja kuljemme vahvassa eturintamassa. Minusta on jännittävää päästä puhumaan GFP:stä ja kulttuuripajatoiminnasta! Tähän mennessä se on herättänyt paljon 
kansainvälistä huomiota toimijoiden kesken ja uskon sen tekevän niin myös tällä kertaa. Young Heroes -pamfletti on nyt myös tosiaankin käännetty englanniksi, se tulkoon mukaan. Joskus tuntuu jopa helpommalta selvittää ajatuksia, käsitteitä ja menetelmiä jollekin toisesta kulttuurista tulevalle. Toivottavasti saan myös uusia ideoita kehittämään mallia eteenpäin. Silmät ja korvat auki”, sanoo Markus Raivio.

Tutustu Nuorten Kulttuuripaja -hankkeeseen ja  Nuoret Sankarit -pamflettiin.

Pamfletti on käännetty myös englanniksi. Tutustu siihen täällä.


v2