Mielenterveyskuntoutujien musafestari jälleen huhtikuussa

Lisännyt Sosped säätiö

”Me myös tuotamme ääniä.”

Moniäänirock musafestari järjestetään jo toista kertaa nuorten toimintakeskus Hapessa
5. huhtikuuta klo 10-16 Sörnäisten rantatie 31:ssä, Helsingissä. Tapahtuma alkaa kello 10 roudaamisen merkeissä, mutta esityksiä nähdään noin kello 12 alkaen.

Viime vuoden tapahtumassa saatiin kuulla yhdeksää mielenterveyskuntoutujien bändiä ja esityksiä rockista iskelmään. Tämän vuoden musatapahtumaan etsitään bändejä ympäri Suomea. Tavoitteena on löytää tapahtumaan 12 bändiä. Osallistujamäärän jäädessä alle kahdentoista, samasta paikasta voidaan ottaa kaksi eri esiintyjää. Esiintyjät suostuvat esityksensä kuvaamiseen ja kuvamateriaalin julkaisemiseen.

Bändit tulee ilmoittaa tapahtumaan viimeistään sunnuntaina 17.3. Ilmoittautuminen hoidetaan sähköpostitse osoitteeseen: anna.railio (at) sosped.fi toimittamalla bändin nimi, osanottajien nimet, lyhyt kuvaus bändistä sekä täyttämällä tapahtuman sivuilta löytyvän lavakartan.

Moniäänirockin kotisivut löytyvät Kukunori ry:n sivujen yhteydestä www.kukunori.fi, josta on saatavilla lisätietoa, ohjeita esiintyjille sekä kuvia viime vuoden tapahtumasta. Musafestarille on luotu omat Facebook-sivut, joita on helppo jakaa eteenpäin ja josta voi seurata järjestelyjen etenemistä. Tarkoituksena on levittää sanaa Moniäänirockista ja luoda hyvää fiilistä.

Tänäkin vuonna esiintyjät saavat palautetta ammattilaisraadilta sekä kunniakirjan osallistumisestaan. Raadissa istuvat viime vuonna tutuiksi tulleet musiikkiterapeutti Markus Raivio sekä muusikot Arto Pajukallio, Riku Turpeinen, Kristian Meurman ja uutena tulokkaana Pirita Tiusanen. Samaan aikaan Hapen tiloissa on myös mahdollista ihailla Kulttuuripaja ELVIKSEN kuvataidenäyttelyä (3.-21.4.2013).

Moniäänirock on tarkoitus järjestää talkootyönä ja eri järjestöjen yhteistyönä. Kaikki halukkaat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan suunnitteluun ja tietenkin itse tapahtumaan!

Olkaa ystävällisiä ja jakakaa tietoa Moniäänirock musafestarista tykätkää meistä Facebookissa!

Moniaanirock_julkka


v2