Mielenterveysmessut 2015

Mielenterveysmessut 2015

Sosped säätiö osallistuu tänäkin vuonna Mielenterveysmessuille. Mukana ovat kaikki hankkeet ja jokainen niistä tuo esiin oman vahvan puolensa messujen aikana.
Löydät meidät osastolta E5.

17.11.2015

Tiistaina aamupäivällä Mieletöntä valoa tekee suoran radiolähetyksen Mielenterveysmessuilta kello 10-12. Äänessä ovat Rinnekodin Kornetin nettipajalaiset taustavoiminaan Mielettömän valon vertaistuottajat. Lähetystä voi kuunnella osoitteessa www.mieletöntävaloa.fi tai tulla katsomaan sen tekemistä paikan päälle. Vieraana ovat Pertti Kurikan Nimipäivien Kari Aalto, Vain Elämää -ohjelmasta tuttu Ville Galle, näyttelijä Anu Koskinen ja vanhempi konstaapeli Lasse Pousi.

Iltapäivällä osastollamme voi tutustua ReAktoriin ja opetella esimerkiksi sirkustaitoja Panun ja Aapon opastamana tai tekemään videota ja soittamaan ukulelea.

PanuAapo_netti_JKL

18.11.2015

Keskiviikkona aamupäivällä voi puhua pelaamisesta ja siihen liittyvistä haitoista Pelirajat’on-tiimin kanssa. Jos pelaaminen pilaa päiväsi tai puolison pelaaminen pännii, tule juttelemaan osastollemme E5.

Iltapäivällä messujen menosta vastaa kulttuuripajojen väki. Kulttuuripajat haluavat palauttaa nuoren aikuisen mielenterveyskuntoutujan arvon ja aseman. Messuilla se tehdään kulttuurin keinoin. Tule kokeilemaan millaisia ideoita saat kulttuuriryhmissä. Tarjolla on myös korvakarkkia akustisen musiikin muodossa.

Koko Sosped säätiön väen puolesta, Tervetuloa!

Mielenterveysmessut on vuosittainen mielenterveyteen keskittyvä suurtapahtuma Helsingin Wanhassa Satamassa. Messuista on tullut vuosi vuodelta yhä suositumpi mielenterveys- ja päihdealan tapahtuma. Messuilla käy noin 5000 kävijää. Tämän vuoden teema on Mielenhyvinvointia kokemuksella.


v2