Mitä sinulle kuuluu?

Lisännyt Sosped säätiö

Meille kuuluu hyvää. Sospedin hankkeet, Nuorten Kulttuuripajat ja Pelirajat’on, ovat täydessä työn touhussa.

Pelirajat’on aloittaa uudet vertaisryhmät ongelmallisesti pelaaville monilla paikkakunnilla kevään aikana. Myös useat viime syksynä alkaneet ryhmät jatkavat. Samalla hanke laajentaa suunnitellusti toimintaansa ja käynnistää keväällä läheisten ryhmät. Jos olet kiinnostunut osallistumisesta näihin maksuttomiin vertaisryhmiin, ilmoittautu niihin täällä.

Ensimmäinen Nuorten Kulttuuripaja avaa ovensa Lohjalla 15.2. kello 13. Laurinkatu 57 a 23. Kaikki ovat tervetulleita juhlimaan kanssamme hankkeen ensimmäistä etappia. Markus, Helena ja Marko ovat kouluttaneet joukon upeita vertaisohjaajia ja uudessa Kulttuuripajassa tulee olemaan kaikenlaista toimintaa koirien ulkoiluttamisen ja musisoinnin väliltä. Lohjalla on myös ahkeroitu Kulttuuripajan remontin kanssa, kuvia siitä löytyy Sospedin facebookista. Käykää tykkäämässä meistä.

Työnohjaajayhteisössä tapahtuu myös uutta ja uusista TYKE kuulumisista tulee totta syksyllä. Filosofiailloissa kuulee ensimmäisenä uutisia, joten kannattaa mennä paikalle.

Mutta palatakseni alkuun, me haluamme tietää mitä sinulle kuuluu? Kerro se meille kommenteissa.

Tähän loppuun hyviä fiiliksiä meidän Lassilta ja Markukselta.

Lassi ja Markus


v2