Pelirajat’on -vertaisryhmät alkavat

Lisännyt Pelirajat’on

Pelirajat’on -vertaisryhmä ongelmallisesti pelaaville alkaa kahdeksassa kaupungissa. Ne ovat Turku, Oulu, Lappeenranta, Joensuu, Espoo, Helsinki, Hyvinkää ja Tornio.

Tarkemman tiedot ryhmistä löytyvät Pelirajat’on -nettisivuilta.

Ryhmään voivat osallistua kaikki, jotka pelaavat mielestään ongelmallisesti tai pelkäävät että ovat luisumassa ongelmallisen pelaamisen puolelle. Ryhmänohjaaja on vapaaehtoinen ja vertainen, eli samankaltaisia asioita kokenut henkilö. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Pelirajat’on -ryhmään tullaan ohjaajan kautta. Tämä tarkoittaa sitä että ohjaaja keskustelee ennen ryhmään tuloa kiinnostuneen kanssa ja selvittää toiveita ja kertoo mitä ryhmässä tapahtuu. Ohjaajien numerot ja puhelimien aukioloajat löytyvät myös yllä olevan linkin kautta. Ohjaajat ovat mukavia ja heillä on jalat maassa, joten soita rohkeasti. Keskustelut ovat tietenkin luottamuksellisia.

Vaikka ryhmät alkavatkin pian, paikkoja voi kysellä vielä ryhmien alettua. Osa ryhmistä sulkeutuu muutaman kokoontumiskerran jälkeen.

Haemme jatkuvasti ryhmiin uusia ohjaajia ympäri Suomea. Seuraava ryhmänohjaajan koulutus alkaa tammikuussa 2013. Haemme ohjaajia myös läheisten ryhmiin. Jos alueellanne on tarvetta vertaisryhmälle, ota yhteyttä!

Pelirajat’on -tiimi on tyytyväinen ja onnellinen mahtavista ohjaajista. Ilman heitä ryhmät eivät onnistuisi. Kiitos!


v2