Pots Lojo Kulttuuripajapäivässä 3.6.2013

Lohjan Kulttuuripajan bändi, Pots Lojo, esiintyi Kulttuuripajapäivässä Espan lavalla, Helsingissä 3.6.2013. Iltapäivän aikana lavalle nousi myös Kulttuuripaja ELVIKsen Los Hermos Band.

Espanlava_juliste

Minua pyydettiin mukaan Pots Lojon keikalle soittamaan saksofonia ja tietenkin suostuin. Myös onneksi. Oli hienoa nähdä näiden muusikoiden harjoittelevan. Pots Lojo soittaa intohimolla ja rakkaudella. Samalla yhtye tukee toisiaan jos jännittää tai joku kohta on vaikea. Fiilis treeneissä oli leppoisa, mutta töitä tehtiin kuitenkin täysillä. Harvoin näkee yhtyettä, joka antaa hienosti toisilleen soittaessa tilaa, eikä kukaan yritä starailla.

Paikka, jossa bändi treenaa, on myös mahdottoman hieno. Inkoossa, vanhassa puutalossa, on Chihuahua Studio, jota pyörittää Markojuhani Rautavaara. Keikkapäivänä taukoilimme pihalla kahvin, pullan ja auringonpaisteen helliessä meitä. Bänditreenien pitäisi aina olla juuri tällaisia.

Keikka meni hyvin. Ehdimme Espalle tekemään pienen soundchekin ennen keikkaa ja sitten siirryimme suoraan toimintaan. Lavalla nähtyjen hymyjen määrästä päätellen, kaikilla oli hyvä fiilis ja keikan jälkeen helpotuksen näki, kun esiintyjien jännitys laukesi. Olimme kaikkemme antaneet.

Keikan aikana Lohjan Kulttuuripajan Helena, Virpi + Lilli ja Hippu askartelivat rintakukkasia ja antoivat koiratukea kaikille tarvitseville. Heelerit, Lilli ja Hippu, nauttivat erityisesti aurinkoisesta päivästä Espalla. Myös Pelirajat’on-hankkeen Jouni oli vastaamassa ongelmapelaamiseen liittyviin kysymyksiin.

Kiitos mahdollisuudesta soittaa kanssanne ja onnea tuleviin keikkoihin. Vain taivas on rajana!

Pirita

Tässä kuvia keikalta. Kuvat on ottanut Anna Railio ja Pirita Tiusanen. Lopussa myös ote Piian videopäiväkirjasta keikkapäivältä.

Lohjan_Kulttuuripaja_Helena

Pots_Lojo_Espan_lavalla_3.6.2013_6

Pots_Lojo_Espan_lavalla_3.6.2013_10

Kulttuuripajapaiva3.6.2013_2

Kulttuuripajapaiva3.6.2013_3 Kulttuuripajapaiva3.6.2013_4 Kulttuuripajapaiva3.6.2013
Lohjan_Kulttuuripaja_kukkapaja_2
Lohjan_Kulttuuripaja_kukkapaja Pots_Lojo_Espan_lavalla_3.6.2013_2 Pots_Lojo_Espan_lavalla_3.6.2013_3 Pots_Lojo_Espan_lavalla_3.6.2013_4 Pots_Lojo_Espan_lavalla_3.6.2013_5
Pots_Lojo_Espan_lavalla_3.6.2013_7

Piian videopäiväkirjan ote keikkapäivästä.


v2