Haluaisitko tehdä ihmistä suurempaa työtä?

Haluaisitko tehdä ihmistä suurempaa työtä?

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Sosped säätiö hakee hankevastaavaa ReAktori-hankkeeseen Jyväskylään.

Sosped säätiön ReAktori-hanke etsii määräaikaiseen työsuhteeseen hankevastaavaa. Työssä käynnistetään mielenterveyskuntoutujille Nuorten Kulttuuripaja Suvimäen Klubitalolle Jyväskylään. Hanke pohjautuu Helsingissä, Lohjalla, Kainuussa ja Tampereella toteutettuun kulttuuripajatoimintaan ja tavoitteena on juurruttaa toiminnallinen vertaistukimalli osaksi Suvimäen Klubitaloa. Sinä vastaat siitä, yhdessä reAktori-hankkeen muiden työntekijöiden kanssa.

Hankevastaavan tehtävänä on yhdessä hankesuunnittelijan ja hankkeen hallinnon kanssa suunnitella, perustaa ja ylläpitää uudenlaista mielenterveyskuntoutujien kulttuuripajaa Klubitalolla. Odotamme vähintään opistotasoista koulutusta, sekä luovaa ja ihmisistä kiinnostunutta asennetta. Plussaa on, jos koulutus sopii sosiaalialan järjestötyöhön.

Työssä tarvitaan joustavuutta, sekä organisointi- ja yhteistyökykyä. Kokemus erityisryhmien kanssa tehdystä työstä, sekä mielenterveyskentän tunteminen Jyväskylässä ja Klubitalojen toiminnan tuntemus, katsotaan eduksi. Tätä työtä teet lahjoistasi ja kiinnostuksistasi käsin, joten myös harrastuneisuus tai kokemus musiikin, kuvataiteen, liikunnan tai vastaavan parissa on suuri etu.

Me etsimme asennetta. Et pelkää elämän kohtaloita, vaan osaat luoda olosuhteista riippumatta hyvän ilmapiirin sinne, missä kulloinkin olet. Olet kiltti, luotettava ja työskentelet pientä stressiä ja epävarmuuttakin sietäen. Mikä tärkeintä: nautit nähdä toisten loistavan ja saat heidät loistamaan.

Jokainen Kulttuuripaja rakennetaan yhteistyössä paikallisten nuorten kanssa, työntekijöiden lahjoja ja kokemuksia hyödyntäen. Kulttuuripaja on Suvimäen Klubitalolla ja vastuullasi on olla siellä mukana ylläpitämässä mielekästä ja merkityksellistä toimintaa. Me haluamme muokata uutta mielenterveyskulttuuria, osana Klubitaloa, tukien jo olemassa olevia palveluita.

Yksi tehtävistäsi on olla mukana palkkaamassa itsellesi läheistä työtoveria ja alaista, hankesuunnittelijaa, joka aloittaa työssään syksyllä 2015.

Lähetä kirjallinen hakemus ja CV 16.3.2015 mennessä osoitteeseen:
rauni.koikkalainen@sosped.fi

Kerro hakemuksessa seuraavista asioista, muun osaamisesi lisäksi:
• Asenteestasi ja intohimostasi alaan liittyen.
• Omin sanoin mikä on kulttuuripaja-malli.
• Millaiset verkostosi ovat järjestö- ja sosiaalialan kentällä Jyväskylän seudulla.
• Kokemuksestasi harrastetoiminnassa ja/tai vapaaehtoistyöstä.

Työhaastattelut järjestetään Jyväskylässä Suvimäen Klubitalolla 25-26.3.2015. Työ alkaa toukokuussa 2015. Määräaikainen työsopimus tehdään kesäkuuhun 2017. Hankkeen rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Hankepäällikkö Rauni Koikkalainen vastaa tiedusteluihin puhelimitse 5.3 kello 10-12 ja 11.3 kello 13-15 numerossa 0400 569 419. Pyydämme ystävällisesti noudattamaan annettuja aikoja.

Lisätiedot:
Rauni Koikkalainen | rauni.koikkalainen@sosped.fi | www.sosped.fi/nuortenkulttuuripaja/reaktori/


v2