Salamarock-hyväntekeväisyyskonsertti 27.8.

Lisännyt Sosped säätiö
Salamarock-hyväntekeväisyyskonsertti 27.8.

SalamaRock-hyväntekeväisyyskonsertti Korjaamolla 27.8. tukee Tansanian vammaisten ihmisten mahdollisuuksia liikuntaan ja kulttuuriin.

Mahtava kokoonpano vahvalla asenteella mukana olevia muusikkoja nousee Kulttuuritehdas Korjaamon Vaunusalin lavalle keskiviikkona 27.8.

Esiintyjinä on kehutun uuden albumin äskettäin julkaissut Pepe Willberg, maailmanmainettakin niittänyt Kovasikajuttu-dokumentilla niittänyt Pertti Kurikan Nimipäivät, Flaming Sideburns –bändin keulahahmo Eduardo Martinez sekä hammond-taiteilija Kalle Salosen Jazz Band. Monipuolinen kattaus eri musiikkityylien virtuooseilta ei taatusti jätä katsojia kylmäksi.

Punk-yhtye Pertti Kurikan Nimipäivien basistin Sami Helteen ja hänen Radio Valo -toimittajakollegojensa Kalle Havumäen ja Jussi Ratian ideasta lähtenyt hyväntekeväisyyskonsertti kerää varoja vammaisten ihmisten liikunta- ja kulttuuritoimintaan Etelä-Tansaniassa.

Mukaan lähteneet artistit lahjoittavat keikkapalkkionsa ja konsertin lipputulot Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe ry:n ja journalistien kehitysyhteistyöjärjestö Vikesin Tansanian Mtwarassa tekemän työn hyväksi. Lyhty ry:n Radio Valo lähtee PKN:n basisti Sami Helteen kanssa Tansaniaan oppimaan yhteisömediaa ja rakentamaan yhteistyötä Mtwaran alueen vammaisten kanssa syyskuussa 2014.

Kaikki konsertista saadut tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Liikunnan Kehitysyhteistyö ry:lle ja Viestintä ja Kehitys –säätiölle, ja ne ohjataan Tansanian Mtwaran läänissä toteutettavaan vammaisten liikunta- ja kulttuuritoimintaan.

Salamarock -hyväntekeväisyyskonsertti
Keskiviikko 27.8.2014
Korjaamon vaunusali, Töölönkatu 51

Osta liput etukäteen Tiketistä.

Liput ennakoon 12 € / ovelta 15 €
Korjaamolaiset 11 € / ovelta 13,50 €

Eteispalvelumaksu 2,50 €

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/513928622072495/?fref=ts


v2