Tule hankesuunnittelijaksi edistämään ulkomaalaistaustaisten seksuaaliterveyttä!

Lisännyt Sosped säätiö
Tule hankesuunnittelijaksi edistämään ulkomaalaistaustaisten seksuaaliterveyttä!

Etsimme kehittämisorientoitunutta ja rohkeaa hankesuunnittelijaa uuteen VIGOR – tervettä elinvoimaa –hankkeeseen, jossa työskennellään pääkaupunkiseudun, Turun ja Kajaanin alueilla ulkomaalaistaustaisten seksuaaliterveyden edistämiseksi. Kaksivuotinen hanke (2018-2019) on Sosped säätiön alainen, ja sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Hankkeen aikana kehitetään kulttuuri- ja sukupuolisensitiivinen mentorointikoulutus, jonka tavoitteena on palvella ulkomaalaistaustaisia yksilö- ja yhteisötasoilla lisäämällä kohderyhmän tietoisuutta seksuaaliterveydestä ja seksuaaliterveyspalveluista. Hankkeen aikana lisätään myös seksuaaliterveyden saralla työskentelevien ammattilaisten tietoa pitämällä heille muun muassa tietoiskuja hankkeen teemoihin liittyen.  Koulutuksen kehittämisessä tehdään tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden, kuten maahanmuuttajajärjestöjen ja julkisen sektorin, kanssa.

Tässä monipuolisessa hankesuunnittelijan työtehtävässä tarvitset tietotaitoa sekä kulttuuri- ja sukupuolisensitiivisyydestä että ulkomaalaistaustaisten seksuaaliterveyteen liittyvistä kysymyksistä. Kohderyhmän aito kohtaaminen ja kunnioittaminen ovat työssäsi keskeisessä osassa. Tulet työskentelemään hankepäällikön ja osa-aikaisen tiedottajan kanssa, mutta myös tiiviinä osana koko Sosped säätiön tiimiä.

Edellytämme sinulta

 • sosiaali- tai terveysalan AMK-tasoista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta ulkomaalaistaustaisten, erityisesti poikien ja miesten, parissa tehdystä seksuaaliterveystyöstä
 • kokemusta hanketyöskentelystä
 • itsenäistä työotetta – osaat viedä prosesseja eteenpäin ja arvioida niitä itsenäisesti
 • intoa ja ennakkoluulottomuutta kehittämistyöhön
 • kykyä ja halua työskennellä monialaisissa yhteistyöverkostoissa
 • esiintymiskykyä
 • suomen kielen kiitettävää suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi katsomme

 • monipuolisen kielitaidon
 • kokemuksen mentorointitoiminnasta
 • seksuaaliterveysalalla työskentelevien toimijoiden tuntemuksen

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja viihtyisän työympäristön, mahdollisuuden ajoittaiseen etätyöskentelyyn ja kilpailukykyisen palkan.

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen kaksivuotisen hankkeen loppuun asti (2018 – 2019). Työ sisältää matkustamista kotimaassa. Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Toivomme, että voit aloittaa työtehtävässä viimeistään maaliskuussa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ma 29.1. klo 9.00 mennessä osoitteeseen tiina.alakarppa@sosped.fi
Haastattelut pidetään 12.2. ja 16.2. klo 10-16 välisenä aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankepäällikkö Tiina Alakärppä keskiviikkona 24.1. klo 14-16 ja perjantaina 26.1. klo 14-16, 040 549 3342.

Sosped säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, jonka hankkeet pohjautuvat vertaistukeen ja yhteisöllisyyteen. Säätiön eri hankkeet ovat tukena mielenterveyskuntoutujille, kehitysvammaisille ja peliongelmaisille. Sospedin viihtyisät toimistotilat sijaitsevat Elimäenkadulla Vallilassa. Iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme kuuluu valtakunnallisesti noin 30 työntekijää ja useita toimistokoiria.

 


v2