Tule Sosped säätiölle töihin viestintään

Lisännyt Sosped säätiö
Tule Sosped säätiölle töihin viestintään

Haku on päättynyt. Kiitos hakemuksista.

—-

Sosped säätiö hakee rohkeaa, välittävää ja omatoimista viestinnän asiantuntijaa kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työssä vastaat Sosped säätiön viestinnän onnistumisesta, sekä hankkeiden ja toimintojen päivittäisestä viestinnästä.

Teemme töitä mm. ongelmallisesti pelaavien, mielenterveyskuntoutujien ja kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä kanssa, joten inhimillinen asenne on tärkeä osa persoonallisuuttasi. Otat muut huomioon, osaat kuunnella ja kertoa sen jälkeen tarinat niin, että se tuntuu ja kuulija ymmärtää mistä on kyse, ilman turhaa jargoniaa. Työssä tarvitaan organisointikykyä, rauhallisuutta ja hyviä tiimitaitoja. Etsimme ihmistä, joka tekee työtä mielellään ja on omatoiminen. Viestinnän kehittäminen, uuden kokeilu ja rohkeus tehdä asioita toisin, on osa Sosped säätiön viestintää.

Työhön kuuluu mm.

  • viestinnän kokonaisuuden hallinta ja strateginen kehittäminen
  • sisäinen ja ulkoinen viestintä, markkinointiviestintä ja digitaalinen viestintä
  • hankkeiden ja toimintojen viestinnän suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen yhteistyössä työntekijöiden kanssa (sisältäen esimerkiksi nettisivujen pääkäyttäjänä toimimista, yhteydenpitoa mediaan, sidosryhmiin, sekä kohderyhmiin, sosiaalisen median päivittämistä, julkaisutuotannon koordinoimista ja toteuttamista (myös taittoa), videoiden tekemistä, valokuvaamista, mediaseurantaa ja raportointia viestinnän toimenpiteistä)
  • Sosped säätiön johtoryhmän jäsenenä ja sihteerinä toimiminen
  • muiden työntekijöiden avustaminen ja kouluttaminen viestinnässä

Työssä voi olla matkustamista Suomessa, riippuen hankkeiden tarpeista. Odotamme alalle soveltuvaa koulutusta. WordPressin, Adobe Photoshopin, InDesignin ja Premieren osaaminen on suotavaa.

Kerro hakemuksessa seuraavista asioista, muun osaamisen lisäksi:

  • Digitaalisen viestinnän osaaminen
  • Organisaatioviestinnän osaaminen
  • Markkinointiviestinnän osaaminen

Toivomme, että pystyt aloittamaan mahdollisimman pian. Työhaastattelut järjestetään 27.1. kello 13-16 välillä Helsingissä Sosped säätiön toimistolla.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV ja linkki lyhyeen, alle 30 sekunnin videoon itsestäsi, 25.1.2017 kello 16 mennessä kahteen osoitteeseen: pirita.tiusanen@sosped.fi ja lassi.rajamaki@sosped.fi

Lisätietoja antaa viestintäpäällikkö Pirita Tiusanen 20.1. kello 10-12 ja 23.1. kello 10-12 numerossa 044 776 5411 tai sähköpostitse: pirita.tiusanen@sosped.fi.


v2