Onko sinulla kokemuksia siitä, että digipelaaminen on lähtenyt käsistä ja aikaa on kulunut liikaa pelien maailmassa?

Ehkä muut elämässä tärkeät asia ovat pelien takia jääneet hoitamatta?

Haluaisitko nyt auttaa muita, jotka ovat vastaavassa tilanteessa? Jos oma digipelaamisesi on tällä hetkellä hallinnassa ja olet kiinnostunut toimimaan vertaisvalmentajana, ota yhteyttä Digipelirajattomiin!

Vertaisvalmentajat koulutetaan, he saavat yhteisön tuen ja työnohjausta. Maksuton koulutus kestää n. 20 h ja se järjestetään kahden viikonlopun aikana. Koulutuksesta saat valmiudet ohjata vertaisryhmää sekä valmiin ohjelman, jota vertaisryhmissä noudatetaan. Vertaisryhmät ovat, nimensä mukaisesti, vertaistuellisia ja luottamuksellisia ryhmiä, joissa voi kasvokkain keskustella muiden kanssa, joilla on samanlaisia kokemuksia ongelmallisesta digipelaamisesta. Vertaisvalmentajat vetävät ryhmiä yksin, parin tai ammattilaisen kanssa. Ryhmät ovat n. 6-8 hengen suuruisia ja kokoontuvat 8-10 kertaa. Ryhmätapaamisia on kerran viikossa ja ne kestävät kerrallaan pari tuntia.

Ensimmäinen vertaisvalmentajien koulutus järjestetään pääkaupunkiseudulla joulukuussa. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita sinua vaan kaikki Digipelirajattomien toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta.

Seuraava koulutus:

Helsinki
16.-17.12.2017 ja 20.-21.1.2018
Tarkempi koulutuspäivien aikataulu ja paikka selviävät syksyn aikan!

Miksi lähtisin mukaan?

Vertaisena toimiminen on sitä, että sinulla on ainutlaatuista tietoa ja kokemuksia, jotka auttavat sinua kohtaamaan muita samoja ongelmia kohdanneita. Digipelirajat’on-vertaisvalmentajana pääset konkreettisesti auttamaan ja tukemaan nuoria, jotka kokevat oman digipelaamisensa ongelmalliseksi. Saat ilmaisen koulutuksen ja yhteisön, jonka kanssa reflektoida omia kokemuksiasi.  Olet myös mukana kehittämässä Digipelirajat’on-toimintaa sekä tekemässä pioneerityötä ongelmallisen digipelaamisen parissa. Vertaisuudessa on tutkitusti voimaa!

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, täytä yhteydenottolomake, niin Digipelirajat’on-tiimi ottaa sinuun yhteyttä.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kiitos jo etukäteen. Mukanaolosi on meille tärkeä.

DigiPelirajat’on-hanke tuottaa ja kehittää tietoa, vertaisuutta ja tukea ongelmalliseen digipelaamiseen.  Kohderyhmänämme ovat nuoret aikuiset, jotka itse kokevat pelaamisen olevan jollakin tapaa ongelmallista. Pyrimme lisäämään tietoisuutta siitä, että suurimmalle osalle ihmisistä pelaaminen on hyvä ja tavoitteellinen harrastus, joka ei kavenna elämää vaan tuo siihen jotakin lisää.

Lue lisää DigiPelirajat’on -hankkeesta ja seuraa meitä myös Facebookissa.

v2