Hae mukaan vertaisohjaajien voimavaralomalle

Lisännyt helmi 26, 2018 Nuorten kulttuuripaja
Hae mukaan vertaisohjaajien voimavaralomalle

Vertaisohjaajien voimavaraloma järjestetään 20.-25.8.2018 Varkaudessa. Lähde mukaan viettämään rentouttavaa kesäviikkoa mukavassa seurassa ja lataamaan akkuja! Voimavaraloma on tarkoitettu Sospedin vertaisohjaajille. Mukaan lomalle mahtuu 20 vertaisohjaajaa. 

Lue tunnelmia vuoden 2017 voimavaralomalta täältä >

”Kaikkein parasta oli että sai levätä. Suosittelen. Omaan arkeen sai niin paljon uusia näkökulmia.”

Voimavaraloma on tuettu loma, eli osallistujien on haettava lomatukea Maaseudun terveys- ja lomahuollon kautta. Tuen hakeminen tapahtuu helposti täyttämällä hakulomake. Lomatukea myönnetään korkeintaan joka toinen vuosi, joten jos olit mukana viime vuoden lomalla, et valitettavasti pääse mukaan vielä tänä vuonna.

Lomatuen saatuasi sinulle jää lomasta maksettavaa omavastuuosuuden verran eli 10€/henkilö/vuorokausi. Tämä kattaa täysihoidon (aamiainen, lounas ja päivällinen) majoituksen jaetuissa 2 hengen huoneissa, allasosaston ja kuntosalin käytön, sekä lomalla järjestettävän ohjelman, johon voit osallistua oman kiinnostuksen mukaan. Kukin lomailee haluamallaan tavalla.

Loma järjestetään Kylpylähotelli Kuntorannassa Varkaudessa. Osallistujat saapuvat Varkauteen omakustanteisesti, mutta matkojen järjestämiseen voi tarvittaessa kysyä apua Kulttuuripajan työntekijöiltä. Jos samalta Kulttuuripajalta tulee lomalle useampi osallistuja, kannattaa matkat varata yhdessä. Lomalla on mukana myös Sospedin työntekijä.

Hae lomalle viimeistään 20.5. mennessä

Lomahakemuksen voi täyttää sähköisesti tai tulostaa ja lähettää postitse. Tulostetun hakemuspohjan saat myös Kulttuuripajan työntekijältä.

Linkki netissä täytettävään hakemukseen > 

Lataa tulostettava ja postitettava hakemus tästä >

Lisätietoja lomatuen hakemisesta ja tuen myöntämisestä

  • Täytä hakemus huolellisesti, sillä puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.
  • Henkilötunnus ilmoitetaan täydellisenä, samoin muut henkilö- ja osoitetiedot.
  • Tulotiedot on merkittävä myös puolison osalta, vaikka lomaa anoisikin yksinään.
  • Lomatuen tarpeen perustelut ovat välttämättömät.
  • Avio-/avoparia kohden riittää 1 hakemus, jos lomaa anotaan yhdessä samalle loma-ajankohdalle.
  • Lomatukihakemuksen kohtaan ”tieto järjestöstä/yhdistyksestä” merkitään Sosped säätiö.

Myönteisistä lomatukipäätöksistä ilmoitetaan noin 2 kk ennen loman alkamispäivää. Peruutukset myönnetystä lomatuesta tehdään henkilökohtaisesti suoraan lomajärjestöön.

Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Hakija itse perustelee lomatuen tarpeen vapaamuotoisesti hakemuksessa. Tuen myöntämiseen vaikuttavia tekijöitä ovat mm. ensikertalaisuus, tulotiedot, velat ja esim. sairauskulut, terveyteen liittyvät perusteet, hakijan elämäntilanne ja aiemmin myönnetty lomatuki. Hakemukset käsitellään MTLH:ssa, joten Kulttuuripajan tai muut Sospedin työntekijät eivät voi vaikuttaa valintoihin.

Lisätietoja voit kysyä Kulttuuripajan työntekijöiltä tai Sospedin viestintäpäälliköltä Heini Laitiselta puhelimitse 050 3069055 tai sähköpostitse heini.laitinen@sosped.fi

 

 

v2