Oletko 18-35 -vuotias? Etsitkö mielekästä tekemistä?

Lohjan Kulttuuripaja Hiisi on sinua varten.

Tarjolla on tukea mielenterveyteen ja tekemistä, kuten musiikkia, joogaa ja teatteria tai sitä mitä sinä haluaisit tehdä.

Lohja3_netti

Lohjan Kulttuuripaja Hiisessä on monipuolisia ryhmiä, joista iso osa on musiikkipainotteisia. Uusia kävijöitä otetaan jatkuvasti mukaan! Pääset mukaan sopimalla tutustumiskäynnistä ja alkuhaastattelusta Markon (044 747 2737) kanssa.

Ryhmät kokoontuvat Lohjalla tiistaista perjantaihin klo 10-16 välillä. Ryhmiä ohjaavat vapaaehtoiset vertaiset ja niihin osallistuminen on maksutonta. Voit osallistua yhteen tai useampaan ryhmään.

Lohjan Kulttuuripaja Hiisi löytyy osoitteesta Karstuntie 77, 08100 Lohja.

Kouluttaudu vertaisohjaajaksi

Kulttuuripajan vertaisohjaajaksi voi kouluttautua. Koulutuksen kesto on yhteensä 35 tuntia ja se on osallistujille maksuton. Vertaisohjaajat voivat olla myös yli 35-vuotiaita. Heille järjestetään säännöllistä vertaistyönohjausta ja jatkuva tuki ryhmien vetämiseen.

Vertaisohjaaja eli ”vertsikka” voi toimia kulttuuripajalla vapaaehtoisena ryhmän vetäjänä. Hän saa tukea toisilta vertsikoilta ja työntekijöiltä sekä säännöllistä työnohjausta ja virkistystä. 

Jos kiinnostuit, ota pian yhteyttä
Marko Haimilahteen p. 044 747 2737 tai
Markojuhani Rautavaaraan.
E-mail etunimi.sukunimi@sosped.fi

Saa kertoa eteenpäin!

Kulttuuripaja on syrjinnästä vapaa alue.
Lue Lohjan Kulttuuripaja Hiisin esite (pdf).
Tutustu pajan sääntöihin.
Katso videoita Lohjan kulttuuripaja Hiisistä.
Tutustu kulttuuripajamalliin.

Lohja1_netti

 

v2