Oletko 18-35 -vuotias? Etsitkö mielekästä tekemistä?

Lohjan Kulttuuripaja Hiisi on sinua varten. Käy tutustumassa Hiiden uusiin nettisivuihin!

Tarjolla on tukea mielenterveyteen ja tekemistä, kuten musiikkia, joogaa ja teatteria tai sitä mitä sinä haluaisit tehdä.

Lohja3_netti

Lohjan Kulttuuripaja Hiisessä on monipuolisia ryhmiä, joista iso osa on musiikkipainotteisia. Uusia kävijöitä otetaan jatkuvasti mukaan! Pääset mukaan sopimalla tutustumiskäynnistä ja alkuhaastattelusta Markon (044 747 2737) kanssa.

Ryhmät kokoontuvat Lohjalla tiistaista perjantaihin klo 10-16 välillä. Ryhmiä ohjaavat vapaaehtoiset vertaiset ja niihin osallistuminen on maksutonta. Voit osallistua yhteen tai useampaan ryhmään.

Lohjan Kulttuuripaja Hiisi löytyy osoitteesta Vihdinkatu 2.

Kouluttaudu vertaisohjaajaksi

Kulttuuripajan vertaisohjaajaksi voi kouluttautua. Koulutuksen kesto on yhteensä 35 tuntia ja se on osallistujille maksuton. Vertaisohjaajat voivat olla myös yli 35-vuotiaita. Heille järjestetään säännöllistä vertaistyönohjausta ja jatkuva tuki ryhmien vetämiseen.

Vertaisohjaaja eli ”vertsikka” voi toimia kulttuuripajalla vapaaehtoisena ryhmän vetäjänä. Hän saa tukea toisilta vertsikoilta ja työntekijöiltä sekä säännöllistä työnohjausta ja virkistystä. 

Jos kiinnostuit, ota pian yhteyttä!

Marko Haimilahti
Vastaava ohjaaja
044 747 2737

Markojuhani Rautavaara
Toiminnanohjaaja
044 720 2553

Liisa Sippola
Toiminnanohjaaja
044 538 7996

Saa kertoa eteenpäin!

Kulttuuripaja on syrjinnästä vapaa alue.
Tutustu pajan sääntöihin.
Katso videoita Lohjan kulttuuripaja Hiisistä.
Tutustu kulttuuripajamalliin.

 

 

v2