Kyläradio 2018

Lisännyt touko 11, 2018 Ajankohtaista, Mieletöntä Valoa!
Kyläradio 2018

KYLÄRADIO on virallinen Maailma kylässä -festivaaliradio

26.-27. toukokuuta vietetään Helsingin Kaisaniemessä Maailma kylässä –festivaalia. Festivaalifiiliksestä voi nauttia myös muualla, kun Kyläradio tuo vieraat ja laadukkaan musiikin ympäri maailmaa kuunneltavaksesi mieletöntävaloa.fi –sivulla ja Helsingin Lähiradion taajuudella 100,3 MHz.

Festivaalin vuoden 2018 teema on YK:n kestävän kehityksen ohjelma Agenda 2030. Teema on luonnollisesti läsnä useissa Kyläradion haastatteluissa, muiden ajankohtaisten aiheiden, svengaavan musiikin ja iloisen festaritunnelman ohella. Kyläradion tekemistä voi tulla seuraamaan paikan päälle Maailma kylässä –festivaalille tai ohjelmasta voi nauttia Lähiradiossa 100,3 MHz tai mieletöntävaloa.fi.

Kyläradion ohjelmarunko täydentyy koko ajan, ja ohjelma päivittyy Kyläradio 2018 FB-sivuille. Liity kanavalle jo etukäteen Facebookissa Kyläradion ystäväksi ja kuule ensimmäisenä uusimmat uutiset.

Kyläradion toteuttavat Mieletöntä valoa –hankkeen vertaistuottajat yhdessä KiviMedian ja Steg för Stegin toimittajien kanssa. Mieletöntä valoa on STEA:n tukema Sosped-säätiön hanke.

v2