Mielettömän valon syksy 2017

Lisännyt loka 9, 2017 Mieletöntä Valoa!
Mielettömän valon syksy 2017

Mielettömässä valossa eletään jo hankkeen neljättä, toistaiseksi viimeistä, syksyä. Mieletöntä valoa on Raha-automaattiyhdistyksen eli nykyisen STEAn kehittämishanke, jolle on haettu jatkoa.

 

Syksyn alussa Mielettömän valon vertaistuottajat yhdessä Lyhdyn työpajojen osallistujien kanssa tanssivat balettia Lotta Kaarlan opetuksessa. Teimme videon osaksi kampanjaa, jolla Koko Suomi tanssii -hanke hakee yrityksiä mukaan hyväntekeväisyyteen. Yritykset voivat ostaa tanssitunnin eri kohderyhmille Koko Suomi tanssii –sivujen kautta. Loistava Suomi 100 –hanke!

Marraskuun alussa Mieletöntä valoa Lyhdyssä -illallinen järjestetään jo neljännen kerran. Illallisen ruoasta ja kattauksesta vastaavat Mieletöntä valoa –hankkeen ja Lyhty ry:n osallistujat yhdessä Sami Garamin, Paul Hickmanin (Roster Helsinki) ja Antti Paasosen (Viinitie) kanssa. Illallisella on mukana myös KV 57, Niemikotisäätiö sekä Alvi ry. Jo perinteeksi muodostunut tunnelmallinen illallinen Lyhty ry:n tiloissa Tähkätiellä on ehdottomasti yksi vuoden kohokohtia. Tänä vuonna illallisen artistivieraat ovat Paleface ja Yona.

 

10. marraskuuta järjestetään toisen kerran Mielettömän valon oma Valoa syksyyn verkostoitumistapahtuma. Valoa syksyyn –tilaisuuteen vertaistuottajat kutsuvat järjestöjä ja yritysmaailmatoimijoita mm. media-alalta tutustumaan vertaistuottajiin työntekijöinä. Edellinen, vuonna 2015 järjestetty tapahtuma kantaa yhä hedelmää osan vertaistuottajien arjessa pienten projektien ja palkkatöiden kautta. Toiveissa olisi, että tapahtuman jälkeen verkostoitumisen ja rekrytoimisen myötä yhä useampi Mielettömän valon vertaistuottaja saisi perustoimeentulon lisäksi työmaailmasta palkallisia työtehtäviä. Uskomme, että jokaisella on jotain osaamista. Erityisyys on uusi normaali.

Mieletöntä valoa järjestää radiolähetyksen tiistaina 19.12. ja sen voi kuulla netissä ja Lähiradion taajuudella 100,3 MHz. Mielettömän valon Soundclound-tilillä podcasteja on 192 kappaletta ja niitä on yhteensä kuunneltu liki 9000 kertaa. Seuraa Mieletöntä valoa: www.mieletontavaloa.fi sekä Facebookissa, Instagramissa ja Soundcloudissa käyttäjätunnuksella @mieletontavaloa.

 

v2