Tule meille töihin: Mieletöntä valoa etsii vastaavaa tuottajaa

Lisännyt tammi 10, 2018 Ajankohtaista
Tule meille töihin: Mieletöntä valoa etsii vastaavaa tuottajaa

Mieletöntä valoa tuottaa erilaisia media- ja kulttuurisisältöjä, kuten suoria radiolähetyksiä ja podcasteja, lyhyitä videotuotantoja, blogeja ja erilaisia tapahtumia. Tuotantojen tekijöinä ovat nuoret aikuiset, jotka kaipaavat tukea omaehtoiseen työskentelyynsä ja taitojen kehittämiseen, esimerkiksi sairauden, vamman tai muiden elämän haasteiden seurauksesta. Mieletöntä valoa tarjoaa mahdollisuuksia median ja kulttuurin tekemiselle tekijöiden omista lähtökohdista, sekä luo yhteyksiä media- ja kulttuurialan ammattilaisiin ja yleisöihin. Mieletöntä valoa toimii media-, kulttuuri- ja sosiaalityön risteymässä ja on neljän toimintavuoden aikana rikkonut paljon raja-aitoja luoden kohtaamisia ja osallisuutta eri toimijoiden ja ihmisten välillä. Työ on kuitenkin vasta alussa ja nyt haetaan tekijää, joka myös uskoo muutokseen, askel kerrallaan.

Katso tästä kooste Mielettömän valon ensimmäisistä neljästä vuodesta

Tehtävän kuvaus

Vastaavan tuottajan keskeisin tehtävä on edelleen kehittää Mielettömän valon toimintaa ja tuotantoja yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ edellyttää laajaa ja käytännönläheistä osaamista erilaisista media- ja kulttuurituotannoista, vahvoja tuotantoteknisiä taitoja sekä toimivia verkostoja media- ja kulttuurialan tekijöihin. Uskallus nähdä mahdollisuuksia, kyky ajatella strategisesti ja toteuttaa uusia ideoita ennakkoluulottomasti, kyky oppia uutta ja jakaa omaa osaamistaan ovat ehdottomia vaatimuksia. Etsimme tekijää, jolla on aito halu kohdata erilaisen erityisiä ihmisiä ja työskennellä yhdessä heidän kanssaan. Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista uudenlaisessa ja haastavassa ympäristössä. Oman työn tulos ja merkityksellisyys näkyvät tässä työssä isosti.

Työhön sisältyy myös viestinnällisiä ja hallinnollisia tehtäviä, sekä toiminnan tavoitteiden seuraamiseen ja arviointiin liittyviä tehtäviä. Vastaava tuottaja vastaa yhdessä muun työryhmän kanssa toiminnan kokonaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä tarkemmasta työnjaosta.

Hakemukset

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen, CV ja työnäytteet sähköisesti osoitteeseen emmi.vainio@sosped.fi 25.1.2018 mennessä. Haastattelut järjestetään 5.-6.2.2018.

Toivomme, että liität hakemukseesi 1-3 työnäytettä (sähköisesti), joissa tuot konkreettisesti esiin osaamisesi media- ja kulttuurialalta (myös tekniset taidot). Työnäytteet voivat sisältää henkilökohtaisia töitäsi tai esimerkiksi tuotoksia, joissa olet toiminut ohjaajana (työpajat tms.)

Lisätiedot tehtävästä antaa tuottaja Emmi Vainio, soittoajat ke 17.1. ja pe 19.1. klo 9-16, 040 728 6615.

Lisätietoa työstä

Mielettömän valon toimintaa on kehitetty nykyiseen muotoonsa vuodesta 2014 alkaen STEA:n (entinen RAY) kehittämishankkeena. Seuraavien kahden vuoden aikana toiminta on tarkoitus juurruttaa STEA:n tuella ja luoda edellytykset vakituiselle rahoitukselle. Mieletöntä valoa on Sosped säätiön alaista toimintaa. Sospedin hankkeet pohjautuvat vertaistukeen ja yhteisöllisyyteen, ja ovat tukena mielenterveyskuntoutujille, kehitysvammaisille ja peliongelmaisille. Sospedin työyhteisöön kuuluu valtakunnallisesti noin 30 työntekijää.

Työ on kokopäiväinen ja määräaikainen 31.12.2019 asti. Työ alkaa viimeistään 15.3.2018, mahdollisuuksien mukaan jo aikaisemmin. Työ sijoittuu Helsingin Vallilaan ja sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Kevään aikana rekrytoimme myös osa-aikaisen tuottajan.

v2