Kohtaamme ihmisen muutosvaiheessa uudella ja vaikuttavalla tavalla.

Sosped säätiön ydin on vertaistuki ja yhteisöllisyys. Tuotteemme on hyvinvointi ja sen vahvistaminen. Arvomme ovat: uuden luominen, tutkitusti vaikuttava, haluttu kumppani ja sosiaalipedagoginen kohtaaminen.  Teemme työtämme luomalla paikkoja ja yhteisöjä, joissa on ymmärrystä ja hyvä olla. Näin ehkäisemme sosiaalisia ja terveydellisiä ongelmia.

Sosped tarjoaa myös vaikuttavuuden arviointia, koulutusta, työnohjausta ja kehittää uusia työmuotoja. Arvioimme myös omaa työtämme ja jaamme siitä syntyvää tietoa eteenpäin. Arvostamme kokemusasiantuntijuutta.

Valtakunnallinen toimija

Sosped säätiö toimii valtakunnallisesti useilla paikkakunnilla. Toimintaamme löytyy mm. seuraavista kaupungeista: Helsinki, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kokkola, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Oulu, Pori, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere ja Turku.

Hankkeemme ja toimintomme

Tärkeintä on vertaisuus, eli samankaltaiset kokemukset. Hankkeemme ja toimintomme ovat tukena peliongelmista kärsiville, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille, sekä kaikille heitä kohtaaville.
Pelirajat’on
Nuorten kulttuuripaja
ReAktori
Mieletöntä valoa
Digipelirajat’on

Sosped yhteisö

Sosped yhteisö on tukena työnohjaajille ja työnohjauksesta kiinnostuneille. Yhteisö järjestää myös seminaareja ja vertaistyönohjausta.
Sosped yhteisö
Työnohjaus- ja kehittämispalvelut

v2