Käyttöehdot ja henkilötietosuoja

Seuraavat käyttöehdot koskevat Sosiaalipedagogiikan säätiön (jäljempänä Sosped-säätiön) ylläpitämiä sosped.fi, pelirajaton.fi, mieletontavaloa.fi ja digipelirajaton.fi internetsivustoja ja niiden sisältämiä palveluita (jäljempänä sivut ja palvelut).

Sivuilla, kaikissa hankkeissa ja toiminnoissa, sekä niihin liittyvissä lomakkeissa noudatetaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Tarkoitus

Palvelun tarkoituksena on parantaa Sosped-säätiötä koskevien tietojen ja säätiön alaisten hankkeiden ja toimintojen saatavuutta ja antaa tietoa Sosped-säätiöstä, hankkeista ja toiminnoista.
Nettisivumme on suunnattu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta, ja käyttöön sovelletaan Suomen ja EU:n lainsäädäntöä.

Tekijänoikeudet

Nettisivuilla julkaistavaa aineistoa saa selata, tulostaa ja ladata. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Aineistoa tai osaa niistä ei saa myydä tai jakaa kaupallisessa tarkoituksessa. Lehdistötiedotteita saa jakaa ja julkaista.

Palvelun kaikki oikeudet kuuluvat Sosped-säätiölle tai muille tiedontuottajille.

Vastuurajoitus

Sosped-säätiö huolehtii nettisivuilla olevan sisällön virheettömyydestä ja ajantasaisuudesta, palvelun toiminnasta, sekä siitä että nettisivut täyttävät kohtuulliset tietoturvallisuusvaatimukset. Sosped-säätiö ei  kuitenkaan takaa, että palvelu olisi virustartunnoista vapaa. Kaikki sivuillamme annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin. Nettisivuilla on käyttäjän avuksi tarkoitettuja linkkejä kolmansien tahojen sivuille. Sosped-säätiö pyrkii varmistamaan linkkien toimimisen, mutta ei vastaa linkitettyjen sivujen sisällöstä.

Nettisivujen käyttäjät voivat lähettää viestejä Sosped-säätiölle, mutta viestien perille saapumista ei voida taata.

Sosped-säätiöllä on oikeus milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta muuttaa palvelun sisältöä ja käyttöehtoja, palvelun saatavilla oloa sekä sen käyttöön tarvittaville laitteistoille ja ohjelmistoille asetettavia vaatimuksia ja lakkauttaa jokin palvelu tai estää käyttäjän pääsy sivuille.

Evästeet (Cookies)

Sivujen kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tietoja, kuten IP-osoite, selaintyyppi, käydyt sivut ja käyntiajankohta, miltä sivulta palveluun on siirretty, seurataan yleisellä tasolla nk. eväste (cookies) -tiedostoja tai muuta vastaavaa tekniikkaa hyväksi käyttäen.

Evästeiden avulla kerättyjä tilastotietoja käytetään sivujen kehittämiseen ja parantamiseen.
Evästeiden avulla kävijää ei yksilöidä eikä tietoja yhdistetä kävijältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin.
Kävijällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista.

Henkilötietojen tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja vain siinä laajuudessa, kuin se on Sosped-säätiön, ja säätiön alaisten hankkeiden ja toimintojen kannalta välttämätöntä. Tietojen käsittelytavat perustuvat EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen.

Nettisivujen selaaminen ei edellytä rekisteröitymistä, eikä Sosped-säätiö kerää käyttäjien henkilötietoja tässä selosteessa kerrottuja poikkeuksia lukuun ottamatta (kts. Evästeet)

Sivuilla olevat haku- ja ilmoittautumislomakkeet ovat suojaamattomia, eikä niillä sen johdosta tule lähettää henkilötunnusta, tilinumeroa, palkkatietoja tai muita arkaluonteisia tietoja. Sama koskee sähköpostin lähettämistä.

Uutiskirjeen tilaajien sähköpostiosoite tallennetaan. Henkilötietoja kerätään myös jos kävijä muutoin lähettää meille sivujemme kautta henkilötietojaan, esimerkiksi osallistuessaan koulutukseen tai tilaisuuteen. Jos kävijä lähettää Sosped-säätiölle toisen henkilön tietoja tai hän on alle 18-vuotias, tulee hänen varmistaa, että tietojen luovuttamiseen on ao. henkilön tai huoltajan suostumus näiden ehtojen mukaista käyttötarkoitusta varten.

Palvelun käyttäjistä kerätään tilastotietoja ja näin kerättyä tietoa analysoidaan. Tämä toteutetaan siten, ettei tietoja voida yhdistää yksittäisiin käyttäjiin.

Lisätietoja

Heini Laitinen, viestintäpäällikkö
050 3069055, heini.laitinen@sosped.fi

Tietosuojaselosteet

Sosped-säätiön tehtäviensä hoitamiseksi keräämät henkilötiedot muodostavat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2018/679 mukaisia henkilörekisterejä. Sosped-säätiön koordinoimien hankkeiden ja toimintojen henkilötietolain edellyttämät tietosuojaselosteet löydät alla olevien linkkien kautta.

Digipelirajat’on
Pelirajat’on
VIGOR – Tervettä elinvoimaa

Sosped Keskus

v2