Oletko kiinnostunut tulemaan meille töihin? Hienoa!

Sosped on hyvä ja uutta luova työpaikka. Työskentelemme rennolla otteella, mutta intohimoisesti. Työvälineemme ovat kunnossa ja mikä tärkeintä, omaan työhönsä pystyy vaikuttamaan. Harrastamme halutessamme liikuntaa yhdessä työajalla ja ylläpidämme osaamistamme kouluttautumalla.

Visiomme mukaan kohtaamme ihmisen muutosvaiheessa uudella ja vaikuttavalla tavalla. Arvostamme sosiaalipedagogista kohtaamista ja uuden luomista, sekä uudenlaista tapaa ajatella ja olla. Haluamme olla tutkitusti vaikuttava ja haluttu kumppani.

ryhma_rama_nettisivut

Jos olet jo rautainen ammattilainen ja haluat tulla meille töihin, haluamme kuulla sinusta. Lähetä avoin työhakemus toiminnanjohtaja Lassi Rajamäelle, lassi.rajamaki (at) sosped.fi.

Juuri nyt etsimme

Hankesuunnittelija | Pelirajat’on

Some- ja digiviestinnän osaaja | Pelirajat’on

Hankesuunnittelija | VIGOR – tervettä elinvoimaa

Vastaava tuottaja | Mieletöntä valoa

Harjoitteluun?

Tarjoamme eri koulutusalojen opiskelijoille mahdollisuuden tehdä voittoa tavoittelemattomassa työympäristössä lopputyönsä ja harjoittelun, erityisesti hanketoimintaamme, viestintään, talouteen ja hallintoon liittyen.

Arvostamme itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Tarjoamme käyttöösi asiantuntijoidemme osaamisen ja tuen sekä tietokoneen. Työskentely kanssamme antaa hyviä tilaisuuksia oman ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.

Sosped säätiössä saat ainutlaatuisen näköalapaikan nopeasti kehittyvän kolmannen sektorin järjestön toimintaan.

Lisätietoa tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Lassi Rajamäki.
lassi.rajamaki (at) sosped.fi |  050 566 2414

anna3

”Suoritin viiden kuukauden työharjoittelun Sospedin viestinnässä. Harjoittelujaksolla olin mm. mukana järjestämässä ikimuistoista Moniäänirock musafestaria, josta tein myös opinnäytetyöni. Sosped mahdollisti järjestötyöhön tutustumisen ja antoi minun olla mukana kehittämässä työyhteisöä tasavertaisena jäsenenä.” Anna Railio, viestinnän harjoittelija.

 

harj3
Lähihoitajaopiskelijoiden terveisiä mipä-harjoittelun päätteeksi Lohjan Kulttuuripajalla:

”Ainoa harjoittelupaikka, jossa en stressannut.”
”En koskaan haluaisi lähteä täältä. Tulen tänne kotitontuksi.”
”Ei mitään huonoa sanottavaa! 5/5.”

v2